Megújult a honlap


Éppen 15 éve, hogy Tarczai Béla születésnapjára a család ezt az internetes honlapot készítette el közös erőfeszítéssel, ki-ki hozzáadva emlékezetét, idejét, tudását.

E 15 év alatt a technológia sokat fejlődött, manapság a többség már mobiltelefonon böngészi az internetet. A megújult elvárásoknak a régi honlap már nem felelt meg, a mobiltelefonos nézet annyira apró betűvel jelent meg az amúgy is kicsi készülékeken, hogy szinte olvashatatlanná vált.

Emiatt, és természetesen Tarczai Béla születésének 100. évfordulójára, a honlapot megújítottuk. Nem csak olvashatóvá tettük a kis kijelzőkön, de az egész külalak megújult, modernebb lett, megtartva az eredeti színvilágot.

A látványbeli frissítés mellett tartalmi változások is történtek, a cikkek csoportosítása áttekinthetőbb lett és pár új írás is elérhetővé vált a hagyatékból.

Reméljük, a megújult honlap beváltja a hozzá fűzött reményeket és továbbra is sokak számára teszi olvashatóvá, nézegethetővé Édesapánk, Nagyapánk munkájának eredményét és életének történetét.


2022. október 17., Gábor